Bioskop na terasi Kolarca od 5. do 15. juna

Dva i po meseca od poslednje projekcije, Art bioskop Kolarac ponovo će biti u prilici da ugosti svoje posetioce pred velikim platnom, navodi se u zvaničnom saopštenju.

Poštujući sve mere kojima se sprečava širenje pandemije korona virusa, zbog kojih su bioskopske dvorane još uvek zatvorene, Art bioskop Kolarac svim ljubiteljima sedme umetnosti, u periodu od 5. do 15. juna priređuje veliko filmsko zadovoljstvo – Bioskop na terasi Kolarca.

Reč je o prostoru koji je adaptiran za bioskopske projekcije, Beograđani će svake večeri u terminu od 20.30 (jedna projekcija), pod vedrim nebom, moći da uživaju u najkvalitetnijim ostvarenjima, koja su obeležila evropsku produkciju prethodnih godina.

Program obuhvata 11 projekcija i ukupno 9 naslova. Prvi na programu u petak, 5. juna (sa početkom u 20.30), naći će se italijanski triler UKRADENI KARAVAĐO, režisera Roberta Anda.

„Valerija je pisac iz senke za scenaristu koji nema inspiraciju. Kada od nepoznate ličnosti dobije sinopsis novog filma, započinje uzbudljiva intriga.“
Isti film biće na programu u subotu i nedelju, dok će nakon toga publika svako naredno veče moći da uživa drugom filmskom naslovu.

Kompletan program Bioskopa na terasi Kolarca:

Od petka do nedelje, od 5. do 7. juna u 20.30 – UKRADENI KARAVAĐO
Ponedeljak, 8. jun u 20.30 – NEOBIČNI
Utorak, 9. jun u 20.30 – TALASO
Sreda, 10. jun u 20.30 – MELANHOLIČNA ZENA
Četvrtak, 11. jun u 20.30 – DRUGA STRANA NADE
Petak, 12. jun u 20.30 – VIZIJA
Subota, 13. jun u 20.30 – NEVIDLJIVI ŽIVOT
Nedelja, 14. jun u 20.30 – OPTUŽUJEM
Ponedeljak, 15. jun u 20.30 – OTAC

Ulaznice po ceni od 250 dinara, biće u prodaji na biletarnici Kolarca sat vremena pre početka projekcije za film koji je na programu. Zbog mera koje su još uvek na snazi, organizatori naglašavaju da će kapacitet biti ograničen na 40 mesta.

U slučaju vremenskih neprilika organizatori zadržavaju pravo odlaganja programa. Odložene projekcije biće realizovane nakon 15. juna, uz poštovanje unapred utvrđenog programskog rasporeda, navodi se u saopštenju.

Izvor: Naxi Media Mix- Art bioskop Kolarac PR
Foto: Bigstock- nisara

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.