BEND Divlje Jagode najavio KONCERT u mts Dvorani

Nakon poslednjeg koncerta u MTS dvorani 2022. godine, koji slovi za jedan od njihovih najuspešnijih u karijeri, legendarni sastav Divlje Jagode najavili su novi koncert na istom mestu za četvrtak 25. aprila.

I ovaj koncert će po mnogo čemu nositi duh novog o čemu je na druženju sa medijima pričao frontmen benda Zele Lipovača, a poručio je i da će publika moći da čuje četiri nova singla.

Kako je objasnio Lipovača, poznat kao muzički perfekcionista, za prethodni koncert u mts Dvorani vezuju ga samo lepe uspomene, zbog čega je upravo nakon njega i nastao prvi live album benda u karijeri : “ Slušajući snimak koncerta 2022. gotovo da nisam imao nijednu zamerku na našu svirku, akustiku sale, energiju publike i sve što se te večeri dešavalo, 95 odsto svega je bilo savršeno, te je otuda i nastao naš prvi live album u karijeri dugoj 45 godina „Live in Beograd“. Volimo ovde da sviramo, pa ćemo se i posle 25. aprila budite sigurni, ponovo vratiti u mts Dvoranu, jer je ovde sve dobro, nema razloga da opet ne održimo koncert na ovom mestu“, jasan je lider Jagoda.

Povod za koncert je novi studijski album, trinaesti u karijeri, simboličnog naziva „13“. Istovremeno, Lipovača se osvrnuo na najnoviji singl, koji je snimljen prekjuče i koji će premijerno biti izveden u mts Dvorani na dan konerta : “ Mi smo realizovali već 4 singla sa našeg novog albuma, koje ćemo sigurno svirati 25. aprila. Najnoviji singl se zove „Ukrala je svjetlost Istoka“, juče je završen spot, a za desetak dana očekujemo da će on biti i prikazan. Krivac za tekst je naš novi tekstopisac, inače član benda Damijan, koji do sada to nije radio, te smo otkrili njegov talenat“, poručio je šaljivo Lipovača.

Zele inače obećava žestok koncert u mts Dvorani, sa nekim pesmama koje godinama nisu svirali, a kako kaže nada se da će se 2022. u najmanju ruku ponoviti. Kako tvrdi, Divlje jagode su tu zbog publike i najvažnije im je da odsviraju pesme za koje znaju da ih publika sigurno očekuje i voli.

Izvor: Naxi Media Mix-mts dvorana PR
Foto: Bigstock-SSilver

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.