BANJA LUKA FEST: HAUSER 4. jula na tvrđavi Kastel

Muzički virtuoz HAUSER će biti glavna zvezda otvaranja Banja Luka Festa, jednog od najiščekivanijih muzičkih festivala u regionu.

Ove godine Banja Luka Fest održaće se na tvrđavi Kastel od 4 do 6. jula. Raskošni i jedinstveni muzički programi, kao i vrhunska produkcija, obeležja su ove manifestacije koja u Banja Luku dovodi najveće svetske i regionalne zvezde.

Buntovnik na violončelu i nekadašnji član planetarno popularnog sastava “2 CELLOS” poznat i kao HAUSER, jedna je od najautentičnijih i najsenzacionalnijih pojava na svetskoj sceni. HAUSER svoj talenat pokazuje na društvenim mrežama gde ga prati milionska publika, ali i na koncertima koji su vatromet energije, romantike, strasti i ljubavi koju najekstavagantniji izvođač na violončelu današnjice pokazuje kroz svaki svoj nastup.

Prvi deo koncerta je rezervisan za uživanje u delima klasične i filmske muzike, a potom uzavrela atmosfera dostiže svoj vrhunac kada HAUSER zasvira „Let’s Get Loud“, „Livin la vida loca“, „Despacito“, „Señorita“ i druge latino hitove… Takođe, predstaviće novi nivo transformacije ritmičnog retro zvuka u moderne plesne numere sa njegovog novog solo albuma koji je dostupan širom svijeta, „The Player“.

Ovaj istinski muzički šou biće deo ovogodišnjeg Banja Luka Festa, koji je već ugostio najveće zvezde današnjice: Marizu, Yasmin Levy, Luz Kasal, Nemanju Radulovića, Stefana Milenkovića, uz domaće velikane: Zdravka Čolića, Bajagu i Instruktore, Mariju Šerifović, Josipu Lisac…

Objavom koncerta HAUSERA četvrti Banja Luka Fest i zvanično je najavljen, a organizatori pripremaju premijerne programe i tokom druge dve festivalske večeri 5. i 6. jula.

Na portalu kupikartu.ba su dostupne ulaznice za Banja Luka Fest od srede 17. aprila.

Izvor: Naxi Media Mix
Foto: Naxi Media Mix- Željka Dimić

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.