,,Alisa u zemlji čuda“: Doživite magiju na ledu, inspirisanu kultnom bajkom

U ovoj magičnoj ledenoj predstavi, junaci bajke na klizaljkama izvode novu priču o 13 – godišnjoj Alisi, a sigurno je da će ovakav spektakl oduševiti podjednako i decu i odrasle.

Priča o Alisi u zemlji čuda i njenim neverovatnim avanturama je svima dobro poznata. Napisana 1865. godine od strane talentovanog matematičara, pesnika i pisca Luisa Kerola, bajka je prošla kroz mnoga različita tumačenja u skoro šestogodišnjoj istoriji: izvođeni su spektakli, snimani filmovi, nastajale radio – drame i mnoge druge različite pokrenute su predstave.

Ipak, i pored širokog spektra i različitih varijanti izvođenja poznate bajke, publika i dalje srdačno dočekuje nove vizije ove priče.

U ovoj magičnoj ledenoj predstavi, glumci su ujedno i klizači koji na neobičan način izvode novu priču o 13- godišnjoj Alisi.

Jedinstven spektakl prati šarmantna muzika koju je kreirao mladi talentovani kompozitor Aleksej Galinski, a koji je takođe i kompozitor muzičkih sadržaja za predstave kao što su: „Princeza Anastasija“, „Drakula“ i „Orašar i gospodar tame“. Aleksej je takođe bio autor „Olimpije“ koja je specijalno napisana za demonstracijuumetničkog klizanja na Olimpijskim igrama u Sočiju 2014.

Zajedno, muzika i umetnost plesa na ledu ostavljaju nezaboravne utiske. Cela predstava očarava srca i najzahtevnije publike, a spektakl je zasnovan na velikim video projekcijama koje uvlače gledaoca u scenario tako da u potpunosti može da doživi boravak u zemlji čuda.

„Alisa u zemlji čuda“ je sigurno neverovatna porodična predstava koja nas vraća u bajku iz detinjstva, punu fantazije i uzbuđenja. Predstava će nas podsetiti da je vredno sanjati i verovati u sebe u bilo kom uzrastu!

Moderna interpretacija svima omiljene priče, u kombinaciji sa najnovijom tehnologijom, iznenadiće publiku i dokazati da su i poznate bajke i priče sposobne da daju najživlje emocije i sigurno će oduševiti i decu i odrasle.

Izvor: Naxi Media Mix, MTS Dvorana
Foto: Bigstock, mybaitshop

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.