8. MART uz VAN GOGH: „Momci, povedite vaše rock ‘n’ roll dame!“

BitefArtCafe najavljuje visokonaponski koncert benda Van Gogh, 8. marta, povodom Dana žena. Posetioci će imati priliku da uživaju u prepoznatljivom zvuku popularnog benda i to u intimnoj atmosferi koju ovaj prostor definitivno može da ponudi.

Rođen u najboljim vremenima – osamdesetih u Jugoslaviji – a odrastao i sazreo u najtežim – devedesetih u Srbiji – Van Gogh danas ponosno nosi titulu poslednjeg velikog benda stvorenog na ovim prostorima.

Od pionirskih „Tragova prošlosti“ iz 1986. godine do posledjeg izdanja „More bez obala“ 2019. Van Gogh je stvorio muzički opus od jedanaest studijskih albuma, četiri live albuma, tri kompilacije, i tri video izdanja.

Njihova dugogodišnja karijera prožeta je ne samo zvukom već i priznanjima, uljučujući dva puta titulu za najboljeg izvođača na MTV Adria, nagradu za najbolju grupu i koncert 2010. godine, nagradu za najbolji album 2019. i rok numeru 2020. kao i najbolji koncert 2022. godine. Snažna veza sa publikom i priznanja daju pečat njihovoj muzičkoj odiseji.

Đule Van Gogh poručuje: „Momci, povedite vaše rock ‘n’ roll dame i pripremite se za nezaboravan vrtlog energije i strasti!“

Ovim koncertom bend Van Gogh želi da oda priznanje i podigne času upravo tim damama koje dele ljubav prema rokenrolu. Neka ova noć bude posvećena njima, neka svaki akord bude nota zahvalnosti za podršku koju pružaju, ne samo kao slušateljke, već kao nezaobilazni deo ovog muzičkog putovanja.

Na instrumentima su britki momci, koji publiku vode kroz rokenrol putovanje dugo 38 godina. Svojom energijom i muzičkim umećem zrelih umetnika dečačkog srca, osvojili su koncertne dvorane širom sveta.

Ljubitelji benda, energije i prepoznatljivog električnog zvuka će sigurno uživati.

Izvor: Naxi Media Mix-BitefArtCafe PR
Foto: Naxi Media Mix- Željka Dimić

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.