Januarska Pop simfonija Ane Stanić

Posle uspešnog koncerta u Beogradu, kantautorka mnogobrojnih hitova, Ana Stanić, sa svojom Pop simfonijom otpočinje turneju i po drugim gradovima. U magičnoj emociji nastaloj spajanjem popa i rock-a sa klasikom, publika će moći da uživa 13. janura u Novom Sadu u Pozorištu mladih, Doček Srpske Nove godine u okviru Evropske prestonice kulture 2021, i 24. janura u Domu vojske u Nišu.

– Ispunila mi se dugogodišnja želja da napravim koncert na kom ću svoje najveće hitove izvesti uz pratnju simfonijskog orkestra. Taj muzički grandiozni projekat sam ostvarila 24. oktobra u Beogradu i sad želim da tu magiju podelim i sa drugom publikom. Koncert u Beogradu ću pamtiti po nekom predivnom svetu u sali koji mi je dao ono najlepše od sebe, po svih 40-oro muzičara na bini koji su svirali bolje nego što sam ih ikad čula, po tome koliko sam uživala pevajući svaku notu. Sad pozivam sanjare, nepopravljive romantike i nežne buntovnike iz Novog Sada i Niša da zajedno doživimo priču za pamćenje – izjavila je Stanićeva.

Publika će na koncertima moći da čuje i uživa u pesmama „Grad“, „Molila sam anđele“, „Za 20,30 godina“, „Neka gori sve“, „Više nisi moj“ i mnogim drugim u novom ruhu.

Prodaja karata dostupna je putem sistema gigstix i na blagajnama dvorana.

Izvor: Naxi media Mix-Ana Stanić PR
Foto: Naxi Media Mix- Željka Dimić

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *